WELDONE Actueel opt

ACTUEEL

ACTUEEL

Nieuws

BV Bureau Veritas 1024x724

08/11/2019 - Accreditatie door Bureau Veritas

Het is met enige trots en fierheid dat Weldone kan melden dat haar organisatie vanaf heden geaccrediteerd is als subcontractor van Bureau Veritas. Dankzij deze accreditatie zal Weldone Bureau Veritas kunnen ondersteunen in alle lastechnische activiteiten, alsook het afnemen van lasser- en lasprocedurekwalificaties volgens EN ISO en ASME.
Lees meer
WELDONE Standards opt

06/11/2019 - Weldone werkt samen met NBN

Het NBN en Weldone hebben een overeenkomst afgesloten voor het opstellen en verdelen van normen collecties op maat van bedrijven via de online MyNBN formule. De experts van Weldone hebben reeds een aantal kleinere modulaire pakketten gedefinieerd voor lassende bedrijven. Ben je toch nog op zoek naar iets anders, vb. voor een specifiek project of een specifieke industrie? Vraag het dan aan Weldone. Wij doen het opzoekwerk in meer dan 35.000 normen voor u en stellen een gepast pakket samen voor de noden van uw bedrijf. Lees meer[/nl/nbn-norm-collecties-op-maat-van-uw-bedrijf/].
Lees meer
WELDONE Diensten Lascoordinator opt

10/10/2019 - Nieuwe norm voor lascoördinatie

In september 2019 is de nieuwe EN ISO14731 in België en Nederland van kracht gegaan als nieuwe norm voor lascoördinatie. De nieuwe editie brengt een paar belangrijke wijzigingen met zich mee inzake kennis en competenties van lascoördinatoren en schrapt onder meer de definitie van de verantwoordelijke lascoördinator.
Lees meer

Meer nieuws

Al onze diensten