WELDONE Diensten Praktische Opleiding opt

Praktijkopleiding vlambooglassen

07/05/2018

Staal, roestvast staal, aluminium

Lassen is een vaardigheid die vooral veel gerichte oefening vraagt. Weldone voorziet daarom opleidingen op maat van de deelnemer met individuele begeleiding door een ervaren instructeur. Onze opleiding is gericht op het verbeteren van de handvaardigheid bij het lassen en afgestemd op de sector waarin de deelnemer actief is. ​Weldone staat garant voor een individuele aanpak. Elke deelnemer volgt een eigen programma en ontvangt een gepersonaliseerd vormingsattest. De opleiding gaat door in de zeer uitgebreide en moderne infrastructuur van het Lascentrum.

Organisatie

De opleiding, excl. certificatie,  wordt voorzien in een traject van 5 opeenvolgende werkdagen.  Het Lascentrum beschikt over de nodige kleedkamers met mogelijkheid tot douche. De deelnemers dienen enkel hun werkkledij, veiligheidsschoenen en lashelm mee te brengen. De prijs voor de opleiding omvat tevens alle verbruiksmaterialen. 

Praktisch

Betaling en subsidies

Bijzondere voorwaarden

 

Uw gegevens worden in een bestand opgenomen met het doel u verder te informeren over onze opleidingen en verdere opvolging van uw subsidie-dossier. Conform de privacywet van 8 december 1992 heeft u het recht deze gegevens in te zien en aan te passen.

 

Inschrijven